torsdag 11 oktober 2012

Hej vackringar!

Härligt, roligt & fantastiskt kul att det är så många som har köpt biljetter till Madame Blanche eventet den 31 oktober!! Ni som inte har gjort det än- skynda på för det är bara 120 biljetter som är tillgängliga.

Det kommer ju vara ett inspirerande event för oss donnor, quinnfolk, tjejor och underbara kärringar!
Och det ska bli såååå roligt att designer & konstnären Britta Uschkamp kommer till Madame Blanches event. Hon är extremt kreativ, arbetsam, konstnärlig, finurlig och verkar leva sitt liv precis så som hon önskar. Just nu befinner hon sig i New York med vernissagen Greta Dreams.

Kort resumé om Britta:

Britta Uschkamp är designer och konstnär och driver det egna lingeriemärket "Britta Uschkamp". Britta föddes på Halloween 1978 i karnevalstaden Köln, Tyskland av en polsk mamma och en tysk pappa. Februari 2007 avslutade hon sina högre studier inom Fashion på IFM i Paris samt (Hons) i London (Midddlesex University).

Efter att ha arbetat för designers som bland annat J.maskrey, Darja Richter, Maria Lucas, Unrat&Strano, nothingnothing/Julian Roberts, polo's for you, Russel Sage, J-C de Castelbajac, Coréle Lingerie, Givenchy etc..  samt besökt en fransk underklädesfabrik, beslutade sig Britta för att det var dags att revolutionera världen som en "soft feminist activist" och starta sitt eget lingeriemärke.

Britta har sin bas i Paris där hon lever, designar, fotograferar, gör videos och författar. Britta är en sann inspiratör som vågar leva ut sin dröm- me admire & like:-)

Kolla även in en del av hennes kollektion som finns hos Madame Blanche (romantiskt, skirt men samtidigt provocerande sensuellt).






Xoxo
Madame

www.madameblanche.se 

Inga kommentarer: