måndag 18 juni 2012

Hur man fångar sin mans uppmärksamhet i fotbollstider

Tidigare inlägg handlade om hur man kan avvärja maktspel och dominans genom att använda sig av hemliga strategier ( läs lingerier) i en mansdominerad värld. Men det går ju också att använda sig av underkläder i ett annat syfte, locka och pocka på sin man för att få uppmärksamhet.

Som nu till exempel under fotbolls-EM. Hur många fagra qvinnofolk suckar inte över sina mäns totala frånvaro samt fokusering på matcher, taktik och upplägg (som om dom själva är lagkapten och styr allt från soffan med fjärrkontrollen i handen..:-)

Finns det någon möjlighet att få till andra aktiviteter, samtal, diskussioner etc. på kvällen som inte inbegriper fotboll? Nja, det beror på. Om jag lätt ska generalisera och raljera över det här fenomenet så skulle jag dela in fotbollstittandemän i tre kategorier. Vilka män skulle kunna slita sina blickar från tv:n för att titta på sin kvinna och hennes oemotståndlig underkläder? Svar följer nedan.

Bh & trosa "How to marry a millionarie" från Gilda & Pearl


Kategori 1: Lättjans Man -  Ja, du skulle med enkelhet få din mans uppmärksamhet om du har något snyggt att dra fram ur garderoben. Gärna något romanstiskt och skirt som påminner mer om en prunkande sommaräng än en snaggad fotbollsplan.



Bh, string & kjol "Rue Des Demoiselle" från Maison Close

Kategori 2 En viss motståndets man-  Nja, Det är svårt och du får jobba hårt. Han kommer att ge dig lite uppmärksamhet då och då men var uthållig och använd dig av din visuella övertalningsförmåga... se där, klappat och klart!


Ögonmask "La divine mascarade" från Maison Close


Kategori 3 En inbiten man- Här är det nej, nej och åter nej. Inte ens det tyngsta artilleriet som sätts in kan bryta hans fokus. Pisk och botgöring efter forbolls-EM är den enda och rätta medicinen...:-)

Sammanfattning:
Om din man hör till kategori 1 eller 2 så får du anstränga dig på en lätt till moderat nivå men om han faller in under kategori 3 så är det bara att kasta in trosan och vänta på bättre tider.

www.madameblanche.se

Xoxo
Madame

Inga kommentarer: