tisdag 29 maj 2012

Madame Blanche vill se Loreen i Kriss Soonik design

Coola, snygga och begåvade Loreen levererade utan dess like i lördags- Madame Blanche är stolt och gläds med henne och resten av Europas goda smak (inte en dag försent, skönt att slippa det vanliga gamla dravlet som brukar upprepa och upprapa sig..)

Men vet ni vad? Loreen skulle vara grymt snygg i alla outfits från Kriss Soonik! Kaxigt, sensuellt, avskalad skandinavisk design med en touch av sexiness (stavas det så? Hmm, ja ni fattar vad jag vill komma åt!).

 


Tre i topp och önskemål då Loreen gör sin nästa plåtning:

1. Susan Motion Body från Kriss Soonik


Mycket chic, sensuell och samtidigt kaxig body med grym spets av högsta kvalité. I boutiquen har vi bara den svarta toppen men vi tar in andra färger efter förfrågan!


Susan Motion Body – BlackSusan Motion Body – OrangeSusan Motion Body – WhiteSusan Motion Body – Navy

2. Silvia Mesh serien från Kriss Soonik


Sportigt feminint med vackra detaljer och otroligt skön passform. Både snyggt & bekvämt- det är värt sin slant :-) Bygelfri bh och så finns det två sorters trosor: string eller knicker.


Silvia Mesh Slip – NavyMaike Mesh Knickers/Thongs-Navy

 

3. Diana Wing Wrap från Kriss Soonik

Och så har vi den supersnygga morgonrocken som likväl kan bäras till frukosten på balkongen till en brunch på stan tillsammans med ett par schyssta slimjeans. I boutiquen har vi bara den mörkblå men vi tar in andra färger efter förfrågan!


Diana Wings Wrap – NavyDiana Wings Wrap – GreyShort Diana Wings Wrap – GreyDiana Wings Wrap – Black




Xoxo
Madame

Inga kommentarer: