onsdag 16 maj 2012

Vinn väldoftande Sensations massageljus från Bijoux Indiscrets

Hej alla godingar!

Madame Blanches blogg är ju rätt purung (start i april) men vi märker att vi har en växande skara återkommande läsare- Lovely!!

Så varför inte fira det med en tävling?

Ok, vi börjar idag och jag vill att ni ska mejla (info@madameblanche.se) in era tankar/ minnen om er bästa bh och trosa som ni har köpt. En fantastisk bh och trosa blir lätt som en snuttefilt som man inte ens vill slänga då den håller på att trasa sönder.

Själv köpte jag för en massa år sedan en svagt aprikosfärgad, lätt vadderad bh och stringtrosa från märket Day. Både axelbanden och kuporna var kantade med en diskret spets i grått och brunt och den var såååå snygg och bekväm och satt som handen runt handsken runt bysten.

Jag älskade verkligen den bh:n och än idag- 10 år senare (förstår ni!!!) så har jag vägrat slänga den. Den har tappat färgen och axelbanden har totalt trasat sönder men jag idds verkligen inte kassera denna underbara trotjänare.. sicko- I know men så är det.-)

Den bästa och härligaste motiveringen vinner ett väldoftande Sensations massage ljus från
Bijoux Indiscrets. Doft av jasmine, trä, kryddor och ylang-ylang.Tänd ljuset, avvakta tills oljan har smält och blir till en perfekt temperatur. Häll sedan oljan på huden och massera in. Oljan är baserad på vegetabiliska oljor och lämnar en härlig doft på huden.




Mums njut av ett skönt massageljus- alldeles gratis!



 Ok, puddings sätt igång och mejla in era minnen kring er bästa bh :-)


www.madameblanche.se 

Xoxo
Madame



Inga kommentarer: