tisdag 1 maj 2012

Solig vårdag med skimrande kroppspuder

Underbart vårväder idag, sol och blå himmel! När solen nu kommer vara ett konstant inslag under vår- & sommarhalvåret (cross my fingers....:-) så längtar jag till en snygg och solkysst hud. Förutom att det är en självklarhet att jag använder solskyddsfaktor för att skydda huden och för en mer hållbar bränna, så är det toksnyggt att applicera kroppspuder som ger huden lyster och skimmer.



Delicious Pearly Powder från YESforLOV har verkligen allt vad man önskar sig- en underbar doft av vanilj och marshmallows, ett framträdande men inte alltför påträngande skimmer som framhäver ditt dekolletage, armar och ben. Pudret är dessutom lite lätt hudfärgat vilket ger en vacker lyster på både en blekare och mörkare hud.

Pudret kommer i en elegant ask med tillhörande pudervippa (härlig accessoar att bara ha stående i badrummet eller på sminkbordet). Det är en fantastisk present till dig själv, blivande bruden, väninninan, mamma eller svärmor (gäller att hålla sig på god kant på den fronten:-)!

Ett tips och mycket uppskattad present är att slå in Delicious Pearly Powder tillsammans med en flaska champagne i cellofanpaket och sidensnöre.

www.madameblanche.se

Xoxo
Madame

Inga kommentarer: