måndag 30 april 2012

Madame Blanche väljer underkläder åt Kate Moss :-)



Har ni sett bilderna på Kate Moss på Ritz Hotel i Vouge, fotograferad av Tim Walker?

Lovely & fantastiska säger Madame Blanche och fick idén att ge er som läsare en hint av vad
Kate Moss bär under (eller efter att klänningen åkt av och natten tar vid...) sina vackra kreationer. Och allt från Madame Blanches boutique förstås:-)

 

En rosa dröm...

Kate Moss poserar i badrummet (var tidigare Coco Chanels suit och badrum) iklädd en underbar 1960-tals inspirerad klänning från Balenciaga by Nicolas Ghesquière. Den här bilden känns som en underbart rosa och god macaron som man bara vill sätta tänderna i..:-)

Ritz Hotel i Paris

 

 

Vad väljer Kate för underkläder?

Kvällstid så faller det självklara valet på Godess från Gilda & Pearl. En skir och sensuell bh utan bygel av fransk spets. Puderrosa schiffongband knyts i nacken och runtom ryggen. För ett komplett set-  Godess Bow Knicker med rosettknytning på varsin sida om höften.


Sensuell spetsbh med puderrosa chiffongband

Matcha med tillhörande trosor för komplett set

Kate, är du nöjd med val av underkläder? :-)





En blå & galen dröm...

Mode är vackert, galet, fantastiskt och ibland knasigt härligt! Kreationerna på bilden kommer från Sara Burton och Alexander McQueen.



Vad väljer Kate för underkläder?

I kontrast till den vackra kornblåfärgen bryter hon av med ett stormgrått lingerieset med mullvadsfärgad spets modell Villa Satine från Maison Close. Vacker och funktionell balconette som ger en vacker rundning av bysten, gördel med snörning i ryggen som formar midjan, spetstrosor samt handledsdekorationer.


Villa Satine Balconette från Maison Close




Villa Satine gördel från Maison Close
Villa Satine gördel med snörning baktill från Maison Close

Culotte (trosa) Villa satine från Maison Close





Poignets (handledsdekoration) Villa Satine från Maison Close
 


En fuschiafärgad dröm...

Drama, passion och gåtfullhet återspeglas i bilden. Den fantastiska gudinnekreationen kommer från Giambattista Valli som beskriver sitt verk i Vouge som: " A color so deep, so intense, you can almost smell it—like bougainvillea on the Mediterranean coast".



Vad väljer Kate för underkläder?

Till den dramatiska klänningen så faller valet på en minst lika passionerad kreation i underklädesväg- Rue Des Demoiselles Body från Maison Close. En förförisk och elegant halterneckbody med string (sitter ihop) och strumpebandshållare som går att haka av och på. Svart skirt tyg med svarta diskreta prickar.


Rue Des Demoiselles Body från Maison Close



Avtagbara strumpebandshållare


Body med string


Xoxo
Madame

Inga kommentarer: