tisdag 17 april 2012

Brigitte, en alldeles speciell & fantastisk fotograf!

Brigitte och jag träffades en gråmulen januarimorgon på ett möte inför BröllopsmässanGrand Hotêl (27-29 januari 2012) och tycke uppstod direkt. Vi visste inte ens vad den ena eller andra hade för företag eller sysselsättning men det var någonting som gjorde att vi drogs automatiskt till varandra. Det visade sig att Brigitte var bröllopsfotograf och att vi dessutom hade våra montrar på samma våningsplan i Strömsalen under mässdagarna.

Vi bytte visitkort och skildes åt. Nyfiken som jag var gick jag genast in på hennes hemsida brigitte.nu och tittade på alla fantastiska bröllopsbilder som hon har gjort samt lusläste hennes blogg som är skriven på både engelska och svenska. Och där fann jag vår gemensamma nämnare- Secret Box. Vackra, sensuella bilder på kvinnor i underkläder som de valt att ge sig själva och sin älskade partner. En riktig egoboost i form av fantastiska bilder i vackra miljöer.

Love it! Det är så mycket Madame Blanche personifierad- det sensuella, eleganta, vackra och lyxiga med en touch av magi... Våra vackra underkläder, korsetter, accessoarer och Brigittes känsla för det artistiska, feminina och sensuella var en klockren kombination. En plåtning bokades in och i slutet av mars åkte jag och Anna ut till ett fantastiskt och soligt Häringe Slott för att fotografera våra underkläder i sagolik slottsmiljö.

Alla bilder som följer i detta inlägg har Brigitte fotograferat.


Korsett & trosa modell Villa Satine från Maison Close. Bedspray L'essance de boudoir.





Le Plumeau Caresse & Bruning Desiré Box







Korsett & trosa modell Villa Satine från Maison Close.

www.madameblanche.se

Xoxo
Madame


Inga kommentarer: