onsdag 25 april 2012

Möhippaträff hos Linda Vista

I lördags tog Madame Blanche & Co sitt pick och pack och begav sig till salong Linda Vista på Grevturegatan 22  i Stockholm! Linda Vista är en glamourös och härligt chic salong som utför alltifrån klipp och färgning av hår, ögonfransar, brynplock, naglar och ansiktsbehandlingar.


Salong Linda Vista- Glamour uti fingerspetsarna..


Listan är lång men det som sammanförde mig och Linda (Linda äger Linda Vista) var min fina vän Sandra (som dessutom var ett grymt tillskott på Bröllopsmässan januari 2012 på Grand Hotel) och Linda Vistas Glamour Night. Det innebär en trevlig eftermiddag/ kväll på salongen där det serveras dryck & tilltugg medan du och dina väninnor får håret stylat samt en festmakeup för kvällen.


Glamour Night
 

Alltså den perfekta förfesten eller möhippan som blir snäppet ännu vassare och roligare tillsammans med Madame Blanches produkter :-) Just i  lördags var det ett gäng härliga tjejer som tog med sig sin vän och blivande brud för festmakeup och produktvisning. Mycket av godbitarna föll tjejerna i smaken och det var såklart mycket skratt och härligt fniss... Vad annars på en lyckad kväll?!

Charlie- du var strålande vacker och du kommer vara än mer vackrare på din bröllopsdag!!
 
Kvällens snackis bland underkläderna var Susan Motion Body från Kriss Soonik:


Susan Motion Body från Kriss Soonik

Foto: Brigitte Grenfeldt





www.madameblanche.se

Xoxo

Madame




Inga kommentarer: