torsdag 19 april 2012

Härlig produktkväll!

Igår anordnade Madame Blanche en produktkväll och visade både underkläder, gåvor och accessoarer från sortimentet. Det var mycket skratt, frågor och spontant modellande från kundernas sida:-)

Linda, du var bedårande vacker i Baby Doll från Gilda & Pearl!

Mycket trevligt, tack goa tjejer för ert engagemang och glöd!

Väninnekväll- ett trevligt sätt att umgås på:-)
Cupcakes, bubbel & praliner



















 

Baby Doll Bacall och  Hide & Seek var några favoriter från kvällen!

Tjejerna hittade sina favoriter under kvällen, bland annat Hide & Seek, en osynlig uv-penna som man skriver med på kroppen och sedan får ens partner leta upp budskapet med hjälp utav en lampa. Ett roligt partytips och ice breaker är att skriva bordsnummer på handryggen på sina gäster och sedan be alla gå runt och leta efter rätt bordsdam/ herre:-)

Hide & Seek från YESforLOV

Baby Doll Bacall var en hit! Alla underkläderna kommer från Gilda & Pearl.

 
Vacker & sensuell Baby Doll Bacall


Smickrande A-linje form


Eleganta armband som kan bli sensuella handklovar

Ut med de klumpiga handklovarna med rosa ludd (en stor hit på 90-talet) och in med de mer sofistikerade och vackra handbojorna av pärlor: Plaisir Nacré. Välj om du vill bära det som armband eller som handboja. Avtagbar silverfärgadkedja som löper mellan armbanden. Välj mellan vita eller svarta pärlor.


Snälla Sandra demonstrerade lydigt:-)


Linda hittade sina favorit Pom Pom Plym

Boka in möhippa- eller väninnekväll

Om du är intresserad av att dra ihop ditt tjejgäng inför en möhippa- eller en väninnekväll så kontakta oss och boka in en dag/ kväll som passar er bäst. Kan vara en fin stund att uppmärksamma den blivande bruden eller en som en liten get-together afton för vännerna.

Det är helt kostnadsfritt och tar runt 1,5-2,5 timmar (beroende på antal personer). Minimum är 4 personer och max 15 personer.  Du ("värdinnan) som håller i kvällen erhåller en fin liten gåva från Madame Blanche, värde 129 kr)

Kontakta oss på info@madameblanche.se eller ring 0738 448556

www.madameblanche.se

Xoxo

Madame


Inga kommentarer: