fredag 13 april 2012

Tips på fredagsmys :-)


Njut av helgen med produkter från YESforLOV & Bijoux Indiscret
Härligt, det är fredag idag med allt vad det innebär- njuta av helgen, sena nätter, äta långfrukost och allmänt helgmys:-)

Madamde Blanche har inte bara fantastiska och underbart sensuella underkläder i alla dess former i sitt sortiment utan även produkter, accessoarer och gåvor som kittlar stämningen och föder lust.


Kolla in våra storsäljare från YESforLOV & Bijoux Indiscret som är ett måste inför helgen!

Brigitte Grenfeldt heter fotografen som har tagit produktbilderna och hon har både känslan för det rent tekniska och det sinnliga. Hon plockar fram stämning, ljussättning och magi enkom genom sin kreativitet. Nästa vecka kommer det läggas upp fantastiskt fina bilder som Brigitte i samarbete med Madame Blanche plåtade ute på Häringe slott i slutet av mars.

Delicious Pearly Powder






L'essance du Boudoir

Delicious Pearly Powder är ett exklusivt och skimrande hudfärgat kroppspuder med underbar doft och smak av marshmallows. Elegant ask med tillhörande pudervippa. En fantastisk present till bruden, svärmor, väninnorna eller till dig själv! Ett tips och en uppskattad present är att slå in Delicious Pearly Powder tillsammans med en flaska champagne i ett cellofanpaket och sidensnöre.

L'essance du Boudoir är en underbart sensuell bed spray som doftar ljuvligt och diskret. Spraya i sovrummet, på lakan och kuddar. En doft som väcker alla sinnen till liv. Parfymen kommer i en vacker vintageinspirerad flaska med svart, fransbeklädd pump. Vacker även som prydnad och dekor!




 Le Plumeau Caresse & Burning Désire Box


 Burning Désire Box  är en sober svart box med tillhörande massageljus (se Titillating Massage Candle ), tändsticksask och två magiska kärlekskort. Korten visar kärleksmeddelanden då man för kortet framför ljuset. Trolleri och magie á la sekelskiftesromantik. Burning Desire Box är perfekt att ha med sig på en romantisk weekend på tumanhand.
  
Le Plumeau Caresse är en elegant och härlig plymvippa med svarta fjädrar. Smeker fjäderlätt huden till njutning. Uppskattad gåva att ge bort till din älskling eller till sig själv!

Hoppas att ni tar vara på ledigheten och ger er den avkopplingen och njutningen som ni är värda, alla fina vackringar!

Välkomna in i vår boutique- www.madameblanche.se

Xoxo
Madame




Inga kommentarer: