lördag 5 maj 2012

It's time to shape up- with shapewear!

Det varmare vädret gör att vi nu kan börja rota fram våra tunnare klänningar och andra plagg från garderoben. Men hur gör man om man skulle vilja komma i lite snabbare form utan att svettas eller äta mindre?

Svaret är shapewear. Det är otroligt populärt bland oss kvinnor och bara de senaste åren har flertalet märken och modeller ökat explosionsartat på marknaden. Spanx, Maidenform, Flexees etc. är stora kända märken som fokuserar på shapewear men även våra större underklädes- & klädkedjor så som Twilfit, Lindex och Kappahl har det numera som standard i sitt sortiment.

Madame Blanche valde som vanligt att gå sin egen väg och har tagit in Chantelles fantastiskt fina Basic Shaping. Att vara kärringen mot strömmen är ju inte alltid ett måste men ni kommer förstå då ni har provat dem på- lovely!!

I boutiquen kan ni hitta Basic Shaping High Waist & Basic Shaping Brief. Den förstnämnda slimmar midja, mage och lår och ger en vacker silhutt som passar utmärkt under tighta fodral, klänningar etc. Den andra shapen fokuserar på att slimma midjan och lyfta stussen och passar under byxor och klänningar.

De är riktigt snygga, funktionella och bekväma. Tyget andas och det känns naturligt, som ett andra skinn. Färgen är nude och känns inte alls tantig utan mer elegant och sober!


 Chantelle Basic Shaping


Foto: Brigitte Grenfeldt

Det känns fullt naturligt att spela biljard endast iförd shapewear...


Foto: Brigitte Grenfeldt

Foto: Brigitte Grenfeldt. "Järnkanslern" Bismarck förklädd till kvinna med en allvarlig min och Basic Shaping...


Inga kommentarer: