onsdag 30 januari 2013

Hipp hurra för Madame Blanche idag som fyller 1 år!!

Tänk vad tiden går fort, för ett år sedan så startade webboutiquen med att vara med på Grand Hotels bröllopsmässa. På plats dagarna i tre visade vi delar av våra kollektioner på catwalken, pratade med trevliga och blivande brudar och visade bredden på vårt sortiment.


Därefter jobbade vi upp våra produktkvällar och möhippeträffar (still going strong:-) Bjud in dina väninnor och Madame Blanche visar sitt utbud! (Gratis och där du som "värdinna" får en generös gåva) Mycket uppskattat med en massa skratt:-) (mejla oss på info@madameblanche.se)
Söta cup cakes
Vackra armband som blir till förförisk handklov:-)
Trevlig väninnekväll!
Garanterat mycket skratt!
Vi hade ett fotosamarbete i budoiranda med fantastiska fotografen Brigitte Grenfeldt på Häringe Slott samt erbjöd våra kunder underklädeskonsultation hos Madame Blanche i samband med plåtning med Brigitte. Alla bilder nedan är tagna av bröllopsfotografen Brigitte Grenfeldt samt underkläder från Madame Blanche!

En av våra kunder, Malin tog tillfället i akt då hon skulle gifta sig i slutet av sommaren att komma till Madame och prova ut underkläder inför både och sin stora dag, bröllop, smekmånad samt inför plåtning med Brigitte. Hon var en snyggbomb så allt satt som en smäck:-)

BH & trosa  Rue des demoiselles från Maison Close
BH, trosa & strumpeband Eternelle från Chantelle
BH & trosa från Rue Des Demoiselles- Maison Close
BH, trosa & strumpeband Eternelle från Chantelle
Tangatrosa Eternelle från Chantelle
BH, trosa & strumpeband Eternelle från Chantelle
Under året som gått har vi också haft två event, ett större i oktober där vi var mer än 120 gäster på plats, företag, modevisning, tilltugg och dryck,  föreläsare, designers, fotografer etc. Samt ett mindre mingelevent veckan innan jul där vi hade möjlighet att träffa fler av våra kunder på ett mer personligt plan! 

Alla foton nedan är tagna av duktiga fotografen Mauro Lopez!

Vackra och duktiga modeller visade underkläder för Madame Blanche!

Gott tilltugg!

Välfyllda goodiebags till alla gäster.
Modellerna med frisören Beba (Bebas Hair & studio) som fixade håret
Duktiga makeup tjejerna Anhar, Ipak & Tina sminkade modeller och gäster
Fatima visar upp Rue Des Demoiselles från Maison Close

Eva "Madame Blanche" & designer Britta Uschkamp

Och såklart en massa annat gott och smått har hänt under det gångna året men det här var ett litet axplock :-) Vi ser fram emot 2013 och tusen tack alla fina kunder, gäster, modeller, arrangörer, företag, vänner & familj etc. som har varit med på resan och hjälpt till!

Kraam!!

XOXO
Madame

www.madameblanche.se


Inga kommentarer: