torsdag 24 maj 2012

Privat styling inför Secret Box


Jag höll nyligen i en privat styling med en superhärlig tjej (som jag här kallar Mademoiselle M men som i augusti blir Madame M då hennes bröllop ska stånda). Mademoiselle M var ute efter bröllopsunderkläder till sin klänning (hon hade en vacker och sober klänning med gnistrande stenar som hon hade tagit med sig för att vi skulle finna ut den perfekta outfiten undertill) samt underkläder inför Secret Box plåtning tillsammans med Brigitte. (Läs mer om vårt samarbete och kampanj i bloggen under "Kampanjerbjudande")

Vi hade aldrig tidigare mötts men vi hade så kul, och det kändes som vi var gamla bekanta. Vi provade, fnissade och wowade (då det var fullträff och satt som en smäck) och jag var överallt, upp och ner, runtom, hit och dit för att korrigerade knäppningar, dra i sidenband och bh-band, knyta rosetter och hjälpa till att få på stay up och morgonrockar. 

Tack Mademoiselle M- du var så vacker och fin och vi önskar dig all lycka med både Secret Box och bröllop!


Bild: Flowers Photoblog

www.madameblanche.se

Xoxo
Madame 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack själv!
Det var helt otroligt vilken egoboost jag fick av besöket, du gör verkligen ett underbart jobb. Fick mig att känna mig bekväm och avslappnad! Jag kommer garanterat att besöka dig fler gånger, även fast jag inte ska gifta mig flera gånger :)
//Mademoiselle M

Madame Blanche sa...

Tusen Tack bästa Mademoiselle M!
//Madame B