tisdag 10 april 2012

Madame Blanche är här!

www.madameblanche.se

Madame Blanche & Co är inte längre tankar och idéer på ett skissblock utan på riktigt. Efter mycket förberedelser och hårt jobb har vår fantastiska underklädesboutique blivit verklighet.

Fantastiskt, roligt och alldeles, alldeles underbart!!

Madame Blanche & Co nischar sig mot brud- och festunderkläder men vår mission är att kvinnor ska våga bejaka och bära sensuella och vackra ting även till vardags.

Madame Blanche är ett kärleksbarn, sprunget ur passion och uppriktigt intresse för underkläder i alla dess former. Redan vid 14 års ålder föddes passionen då jag tillsammans med min kloka mamma inhandlade min första bh med kompletterande trosa. För mig var det stort, det var som att invigas i lingerielandet och dess fantastiska under och sen dess har det bara fortsatt.

Vart jag än reste runt om i världen skulle boutiquer och underklädeskedjor besökas och det skulle provas och inhandlas. För andra tjejer i min ålder var det handväskor och skor som gällde men jag hade bara ögon för underkläder (och hästar:-)...

Something Blue från Gilda & Pea

Så vad vill vi med den här bloggen?

Inspirera och engagera, visa godbitar ur vårt sortiment och vad som sker bakom boutiquekulissen. Ge er en inblick i underklädesbranschens spännande värld och visa på trender, designers och nyheter.

Du som är kvinna är en beauty, vackring, bella - you name it! Låt din inre och yttre skönhet stråla samman och njut av vad underkläderna kan göra för dig och din fulländade kropp.

Madame Blanche & Co- Sensual Lingerie For Amazing Women!
www.madameblanche.se

Xoxo
Madame








3 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken underbar hemsida, perfekt för mig som söker sensuella underkläder till min vackra kvinna!

Anonym sa...

Fantastiskt! Äntligen en butik som har det där lilla extra. Elegant, sensuell och otroligt vacker!

Madame Blanche sa...

Tusen tack!!Vi blir jätteglada för era fina kommentarer:-)